Projectes

Després de la signatura de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local Alcoi-Ibi-Ontinyent en 2016, Actaio és inclòs en el Programa de Foment dels Acords Territorials en matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local que impulsa la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball en la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest programa, durant l’any 2017, es va realitzar el Diagnostique Territorial i va portar avant el Projecte Experimental I: “Innovar per a potenciar l’ocupabilitat».

Actoi va respondre novament a la convocatòria del Programa de Foment dels Acords Territorials en matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local, en 2017. L’Acord va rebre l’aprovació per part del Servef de la seua proposta, concedint-li així els recursos per al Projecte Experimental II: » Formació – Innovació – Indústria 4.0″ que actualment desenvolupa activitats.

Proyectos

Tras la firma del Acuerdo Territorial para el Empleo y el Desarrollo Local Alcoi-Ibi-Ontinyent en 2016, Actaio es incluido en el Programa de Fomento de los Acuerdos Territoriales en materia de Empleo y Desarrollo Local  que impulsa la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo en la Comunitat Valenciana.

A través de este programa, durante el año 2017,  se realizó el Diagnostico Territorial y llevó adelante el Proyecto Experimental I:  “Innovar para potenciar la empleabilidad».

Actoi respondió nuevamente a la convocatoria del Programa de Fomento de los Acuerdos Territoriales en materia de Empleo y Desarrollo Localen 2017. El Acuerdo recibió la aprobación por parte del Servef de su propuesta, concediéndole así los recursos para el Proyecto Experimental II: » Formación – Innovación – Industria 4.0″ que actualmente desarrolla actividades.

Subscriu-te al nostre blog:

© 2019 Actaio

Tema de Anders NorénSubir ↑