Mapa de Serveis de l'Ocupació i Captació de Talent

Al Mapa de Serveis de l’Ocupació i Captació de Talent trobaràs els diferents recursos d’intermediació, públics i privats, per a que, com a empresa pugues fer la cerca de treballadors amb els quals cobrir les teues ofertes de treball i com a persona que cerca feina pugues trobar la feina que t’interesse a les comarques de la Vall d’Albaida i l’Alcoià.

La Captació de Talent en la Indústria 4.0

Persona a la recerca d'ocupació

Actaio vol estar a prop dels treballadors/es ajudant-te en la recerca de llocs de treball que s’adeqüen al teu perfil o necessitat, des d’entitats públiques o privades.

Empreses a la recerca de candidats

Actaio vol estar a prop de l’empresa i donar un servei adequat on pugues captar, identificar i atraure talent per als llocs de treball vacants en la teua organització, seguint el criteri de amb cost i sense cost per a l’empresa.

Mapa de Servicios de Ocupación y Captación de Talento

En el Mapa de Servicios de la Ocupación y Captación de Talento encontrarás los distintos recursos de intermediación, públicos y privados, para que, como empresa pueda realizar la búsqueda de trabajadores con los que cubrir tus ofertas de empleo y como persona que busca empleo puedas encontrar el trabajo que te interese en las comarcas de la Vall d’Albaida i l’Alcoià.

Trabajador/a que busca empleo

Actaio quiere estar cerca de los/as trabajadores/as ayudándote en la búsqueda de puestos de trabajo que se adecuen a tu perfil o necesidad, desde entidades públicas o privadas.

Empresas que busca Trabajadores/as

Actaio quiere estar cerca de la empresa y dar un servicio adecuado donde puedas captar, identificar y atraer talento para los puestos de trabajo vacantes en tu organización, siguiendo el criterio de con coste o sin coste.

© 2021 ACTAIO

Tema de Anders NorénSubir ↑