L’equip tècnic d’Actaio ha tingut l’oportunitat de participar amb el programa Avalem Territori en la formació dirigida principalment per al personal tècnic dels projectes experimentals, encara que obert també per a totes les persones interessades.

Avalem Territori és una iniciativa impulsada per Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, coordinada per la Universitat de València i amb la participació de la Universitat d’Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló. El programa formatiu per Avalem Territori s’està desenvolupant durant els mesos de juny i setembre de 2021, amb 13 sessions i pretén informar, formar i compartir experiències per a la realització dels projectes experimentals dels diferents pactes de la Comunitat Valenciana. El programa comprén 13 sessions realitzades de manera presencial però que s’emeten a més de forma virtual.

El equipo técnico de Actaio ha tenido la oportunidad de participar con el programa Avalem Territori en la formación dirigida principalmente para el personal técnico de los proyectos experimentales, aunque abierto también para todas las personas interesadas.

Avalem territori es una iniciativa impulsada por Labora, el Servicio Valenciano de Empleo y Formación de la Generalitat Valenciana, coordinada por la Universitat de Valencia y con la participación de la Universitat d’Alacant y la Universitat Jaume I de Castelló. El programa formativo por Avalem territori se está desarrollando durante los meses de junio y septiembre de 2021, con 13 sesiones y pretende informar, formar y compartir experiencias para la realización de los proyectos experimentales de los diferentes pactos de la Comunidad Valenciana.El programa comprende 13 sesiones realizadas de manera presencial pero que se emiten además de forma virtual.

Actaio ha participat en dues sessions:

8 JUNY- “Avalem *erritori. Definició, resultats i models en el territori”. Realitzada des de Petrer pel Pacte del Vinalopó
13 JULIOL – “Projectes Experimentals Alacantins. Avaluació i experiències”. Realitzada des de Xixona pel Pacte ACTEI.

Per a nosaltres és un plaer compartir aquests espais i temps juntament amb la resta de companys/as de la resta de pactes de la província d’Alacant, ja que trobem sempre un gran suport que revitalitza la nostra il·lusió a seguir avant amb les activitats dels nostres pla de treball.

Actaio ha participado en dos sesiones:

8 JUNIO- “Avalem Territori. Definición, resultados y modelos en el territorio”. Realizada desde Petrer por el Pacto del Vinalopó

13 JULIO – “Proyectos Experimentales Alicantinos. Evaluación y experiencias”. Realizada desde Xixona por el Pacto ACTEI.

Para nosotras es un placer compartir estos espacios y tiempo junto con el resto de compañeros/as del resto de pactos de la provincia de Alicante, ya que encontramos siempre un gran apoyo que revitaliza nuestra ilusión en seguir adelante con las actividades de nuestros plan de trabajo.

Donem les gràcies a l’organització del programa formatiu d’ Avalem Territori per comptar amb nosaltres, i agraïm la dedicació dels pactes que estan sent seus de les accions formatives presencials.
Ací podem consultar les diferents accions realitzades i la manera d’inscriure’s per a les pròximes sessions formatives.

Damos las gracias a la organización del programa formativo de Avalem Territori por contar con nosotras, y agradecemos la dedicación de los pactos que están siendo sedes de las acciones formativas presenciales.

Aquí podemos consultar las diferentes acciones realizadas y la forma de inscribirse para las próximas sesiones formativas.