Gener s’ha caracteritzat per haver continuat amb les activitats principalment per a l’ocupabilitat.

Hem aparegut en premsa, contribuït al desenvolupament local i també hem rebut multitud de missatges d’agraïment i reconeixement per part de les persones que ens segueixen.

Tu fas possible que això ocórrega així que, A TU, que ens segueixes, que ens lliges, que ens escrius, que ens crides, que ens dones suport, ens recomanes…

 moltes, moltes GRÀCIES!!

Pots veure en la següent newsletter aqueix xicotet resum del realitzat i com és habitual ja, en l’última pàgina i en la web trobes el cartell de les agenda d’activitats.

Fes clic en l’enllaç.

Segueix les nostres novetats a través de la subscripció a la web Actaio o en les xarxes socials.

Enero se ha caracterizado por haber continuado con las actividades principalmente para la empleabilidad.

Hemos aparecido en prensa, contribuido al desarrollo local y también hemos recibido multitud de mensajes de agradecimiento y reconocimiento por parte de las personas que nos siguen.

Tú haces posible que esto ocurra así que, A TI, que nos sigues, que nos lees, que nos escribes, que nos llamas, que nos apoyas, nos recomiendas…

 ¡¡¡muchas muchas GRACIAS!!


Puedes ver en la siguiente newsletter ese pequeño resumen de lo realizado y como viene siendo habitual ya, en la última página y en la web encuentras el cartel de las agenda de actividades.

Haz click en el enlace.

Sigue nuestras novedades a través de la suscripción a la web Actaio o en las redes sociales.